Incest lul afbinden

incest lul afbinden

... Je staat juist goed zo en als ik mij voorover buk is mijn kutje juist "incest lul afbinden" de goede hoogte. Die avond ook weer en een beetje teleurgesteld stapte ik naar mijn stamkroegje op de hoek. Aan hun huis gekomen vroegen ze of ik zin had om bij hun nog een borrel te drinken. Ze dronken ook graag een borrel maar daar was het nog wat te vroeg voor. Ik maakte Sex eerbeek lesbische a van de bedspijl los maar liet de handboeien aan. Ook zijn hoofd was vastgemaakt.

Seksfilmpes behaarde kut beffen

Incest lul afbinden

Het hoofd van Mina met de nonnenkap verscheen voor mijn ogen,ik voelde haar hand rond mijn lul en de vettige kut zakte naar beneden over mijn paal.

De over de lederen cup hangende memmen dansten op en neer als ze me hevig begon te berijden. Het slijmerige vocht sijpelde uit haar oude kut op mijn ballen. Mira was ondertussen dichter naar het hoofd van Mina komen staan. Mina begreep de bedoeling en zoog de grote verrimpelde kutlippen van Mira af. Mira neep de kaken van haar kont bijeen ,de billen begonnen te beven en ze kwam klaar door het gezuig van haar zus.

Mina die het sap van haar zus opzoog begon nu ook te kreunen en ik voelde haar kut verkrampen. Door de spannende kutspieren kwam ik ook klaar en spoot de inhoud van mijn ballen in het oude wijf. Mira wilde mijn zaad uit de kut van Mina likken.

Ze gingen achter het bed op de grond liggen,ik kon hen niet bezig zien maar hoorde aan het geile gekreun en de smakkende geluiden dat ze het beiden lekker vonden. Even later verdwenen ze weer. Een hele tijd daarna verscheen een van de twee poedelnaakt en ladderzat. Eindelijk maakte ze me los. Ik keek de kamer rond. In de hoek stond een kast met geopende deuren,allerlei sm spullen lagen erin ,grote en kleine zwepen,handboeien,lederen pakken en broeken.

Toen ze het laatste bandje losmaakte zwijmelde ze en viel voorover op het bed. Ik maakte van de situatie gebruik en liet me boven op haar vallen. Ik trok haar hand naar het bandje en bond ze vast,de andere hand volgde in no time. Daar lag ze nu,de kont omhoog,de dikke bosten platgedrukt op het bed zodat ze als dikke kwabben naast haar lichaam uitpuilden.

Ik stak mijn ondertussen stijf geworden pik in haar grijze kut”mmmmm lekkerrrrrr neuk mijn spleet “kreunde ze met een geile zatte smoel. Ik trok haar billen open en duwde mijn goed gesmeerde eikel tegen haar kontgaatje”neeeeeeeeeeeeeeee niet daarrrrrr neeeeeeeeee niet doennnnnnn Miraaaaaaaaaa” riep ze luidkeels. De deur van de kamer ging open en Mira viel letterlijk binnen.

Ze was ook naakt en al even zat. Ik haastte me met zwiepende lul naar de kast en graaide er een stel handboeien uit. Voor ze recht kon kruipen stond ik al bij haar. Vliegensvlug sloeg ik haar in de boeien en sleepte haar over de grond mee tot naast haar zus.

Ik trok haar geboeide handen omhoog en maakte ze vast aan de lederen band aan de achterspijl van het bed”zo nu kun je zien wat ik met je zus ga doen en daarna is het jouw beurt,jullie hebben me misbruikt en verkracht nu is het aan mij”. Ze zat door haar knieen met de handen omhoog gebonden,de tepels op de dikke omlaag hangende memmen wezen naar beneden.

Ze zag hoe ik de billen van Mina opentrok en hoe mijn eikel onder het geschreeuw van Mina haar kontgat open rekte. Ik duwde mijn dikke grote paal in haar tot mijn ballen haar verrimpelde kut raakten. Ik trok mijn paal uit haar en zette me achter Mira en trok haar kont achteruit “nu is het jouw beurt hete del “ en mikte mijn eikel op haar sterretje dat week voor de dikke kop.

Ook zij schreeuwde het uit als ik zonder te stoppen volledig in haar gleed. Een aantal malen pompte ik mijn harde tamp diep in haar darm en trok me er dan uit. Ik stapte naar de kast”laat eens kijken wat jullie hier allemaal hebben”zei ik grinnikend. Ik rommelde wat tussen de attributen en vond een lederen zweep met strengen bevestigd op een penis vormig handvat dat afgewerkt was met latex.

Ik bemerkte nog een gigantisch grote zwarte dildo met vingerdikke aders een dikke roze eikel en geweldige dikke ballen. Zeker 30cm lang en ongeveer een cm of 8 doorsnee. Dat was toch nog een 2,5cm dikker dan mijn lul. Het schuifje trok mijn aandacht. Allerlei tepel klemmen met en zonder ketting,met grote en kleine gewichtjes. Ik nam de zwaarste eruit. Ze wogen een paar honderd gram per stuk schatte ik. Deze hing ik aan de grote tepels van Mira die door het gewicht nog erger naar de grond gingen afhangen.

Ze schreeuwde het uit van de pijn,maar ik had nog iets in petto voor haar. Mina keek over haar schouder naar achter om te zien wat er met haar zus gebeurde. Ik boorde de dikke roze eikel van de zwarte vibrator tussen de slijmerige grote grijze schaamlappen van Mira die mee naar binnen werden getrokken door het gevaarte en duwde hem zo ver tot ik weerstand voelde. Ik schoof hem een paar keer in en uit haar tot er een wit schuimig papje verscheen tussen de oude kut en de zwarte dildo.

De dildo haalde ik uit haar kut,de verrimpelde schaamlippen zogen zich vast en plakten aan de latex nep lul een wit slijmerig spoor nalatend. Langzaam een beetje draaiend en wringend wroette ik de kolos in haar kont”auwwwwwwwwww neeeeeee neeeeeeeeeee sadist neeeeeeeeeeeeee vuile rotzak neeeeeeeeeee”langzaam schoof hij dieper en dieper. Ik dacht dat ze in zwijm gevallen was omdat er geen geluid meer uitkwam tot ze zachtjes begon te kreunen. Ik woelde het geval in en uit haar kakbuis tot ze onder hevig geschok en met trillende kontkaken klaarkwam.

De druppels geil rolden uit haar oude kut en pletsten op de grond. Uitgeput zakte ze in elkaar. Ik liet haar hangen met de dikke grote dildo nog in haar kont Mijn lul was onder die behandeling geen seconde verslapt en wilde me leeg spuiten in de kont van Mina maar eerst kreeg ze een extra behandeling.

Met de lederen zweep kletste ik op haar billen,eerst zachtjes om over te gaan tot iets hardere venijnige tikken. Ze schreeuwde het uit. De strengen van het zweepje lieten fel rode striemen achter. Toen haar kont vol striemen stond draaide ik de zweep om en duwde het penis vormige handvat helemaal in haar verrimpelde kut.

Ik trok haar rode billen uit elkaar”neeeeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeee neeeeeeeeee”gilde ze maar ik joeg toch mijn keiharde op springen staande lul in haar kont tot mijn kloten tegen de strengen van het zweepje ,die uit haar kut hingen ,kletsten. Even later spoot ik mijn zak leeg in haar darmkanaal. Ik bleef schokken tot de laatste druppel eruit was. Nu liet ik ze liggen en zocht waar ze mijn kleren hadden achtergelaten.

Beneden in de living vond ik ze. Ik liep door naar de keuken en vond de fles cognac maar er stond ook een flesje,daarnaast lag een druppelteller.

Ik rook aan het flesje,het was reukloos en het leek op water. Eén of ander bedwelmend middel dacht ik. Ik dronk een paar borrels tot ik weer aan de vastgemaakte zussen dacht. Mijn lul richtte zijn kop weer op en ik liep terug naar boven.

Ik maakte Mira van de bedspijl los maar liet de handboeien aan. Ik draaide haar om en duwde haar op haar rug. De grote dildo zat nog steeds in haar kont. De benen wrong ik open en duwde mijn dikke lul in haar oude slijmerige kut om er even later tot een zaadlozing te komen.

Ik maakt een hand los bij de beide zussen en zei “de rest doe je maar zelf”en stapte de kamer uit. Voor ze los geraakten was ik al aangekleed en trok de voordeur achter me dicht. Het was al behoorlijk licht en de vogels floten hun ochtend serenade. Ik stapte naar huis en sliep tot tegen de avond. De bazin stond me wel aan,een altijd mooi geklede alleenstaande vrouw van rond de vijftig,blond haar en een figuurtje om u tegen te zeggen en ze liet graag in haar blouse kijken.

Ik had haar al een paar keer gevraagd om eens iets met me te gaan drinken maar ze wimpelde het telkenmale af. Die avond ook weer en een beetje teleurgesteld stapte ik naar mijn stamkroegje op de hoek. Er viel niets te versieren dus ging ik maar slapen. De zondag voormiddag zat ik de krant van de vorige dag te lezen toen er hard op de deur van de bovenbuurvrouw werd geklopt.

Ik ging kijken en liep de trap op. Het was Petra de dochter van Kallista. Ze was lijkbleek,ze had met haar moeder afgesproken dat ze haar zou komen halen om te gaan dineren. Ze kreeg de sleutel niet volledig in het sleutelgat. Ik probeerde het ook maar het lukte niet. Op het kloppen op de deur reageerde Kallista ook niet. Als ik de kippen gaan voeren was had ik gezien dat haar slaapkamerraam open stond. Ik haalde de ladder uit het tuinhuis en via het dak van mijn keuken bereikte ik het raam.

Met een wip sprong ik op de raamdorpel en zo in de kamer. Kallista lag levenloos in haar bed. Ik voelde aan haar gezicht,het was ijskoud. De sleutel stak aan de binnenkant op de deur, ik draaide het slot open en nam Petra bij de arm. Ze wist genoeg en barstte in tranen uit. Troosten had geen zin,ik liet haar uitwenen. Toen ze haar tranen afveegde vroeg ik of ze een borrel wilde.

Ze knikte en ik schonk twee borrels in. Ik belde de politie en zei wat er gebeurd was. Maar Anna nam zich voor nu maar eens de rollen om te draaien. Ze wou nu Laurens wel eens zodanig vastbinden dat hij zich niet meer kon verweren of bewegen. De gedachte daaraan maakte Anna zodanig geil dat ze zeker van plan was haar zin door te zetten. Laurens was inderdaad vroeg thuis, zelfs eerder als Anna had verwacht en net op het moment waarop Anna, door haar geile gedachten, haar kutje aan het vingeren was.

Met haar rok omhoog geschoven en zonder broekje stond ze midden in de kamer toen Laurens ongemerkt binnen kwam. Zo liefje ben je lekker geil zei hij. Dan kunnen vanavond weer eens een lekker geil SM spel doen. Dat had Anna dus wel verwacht. Maar ze reageerde meteen en zei dat is prima maar dan ben jij vanavond eens mijn slaaf en doe ik met je wat ik wil, anders gaat het hele feest niet door.

Laurens keek haar verbaasd aan. Hij had zon antwoord van haar niet verwacht. Eigenlijk voelde hij er niet veel voor maar als er dan helemaal niets te versieren viel, dan zou ze haar zin krijgen. Van mij mag ze, dacht hij, de volgende keer straf ik haar dan extra. Anna nog flink opgewonden trok opeens haar kleren uit met de bedoeling Laurens nog meer op te hitsen. Daar slaagde ze dan ook wel in want Laurens kwam op haar toe en wilde haar bij haar borsten en kutje pakken.

O, nee vriendje dat gaat niet door je wacht maar af wat ik vanavond ga doen zei Anna. Het enige wat je mag doen is je ook helemaal naakt uitkleden dan kan ik lekker geil worden en jou daarna nog beter bewerken. Eindelijk was de avond aangebroken en dat was ook wel nodig want Anna kon zich nauwelijks nog bedwingen.

Al gedurende een tijd was haar kutje reeds nat en ze wou zo snel mogelijk het geile spel beginnen. Ze trok Laurens mee naar hun speciaal voor SM en Bondage spel ingerichte kamer. Zo knaap jou zal ik vanavond eens goed bewerken en als je niet goed meewerkt straf ik je wel, en je zult deze avond dan niet gauw vergeten meende Anna. Ze duwde Laurens tegen de aan de muur bevestigd kruis en maakte hem met riemen daar aan vast.

Hij stond daar wijdbeens geheel naakt. Ook zijn hoofd was vastgemaakt. Anna had de riemen stevig aangetrokken zodat Laurens zich nauwelijks nog kon bewegen. Zo nu zal ik eerst dat slappe lulletje van jou eens stijf maken en daarna zal ik die eens goed gaan afbinden. Als jij niet meewerkt pak ik de zweep en doe hetzelfde wat jij altijd met mij hebt gedaan. De zweep gaat dan wel over je lul en net zo hard als jij hem altijd over mijn kut liet gaan. Dus je weet het spartel maar niet tegen.

Anna begon met haar hand zijn lul te masseren tot hij al bijna stijf was en zei zo nu neem ik hem in de mond en bewerk hem verder en ik raad je aan om niet klaar te komen. Klaarkomen mag je alleen als ik het wil en zeg en dan ook nog daarin waar ik het hebben wil. Maar voorlopig ben ik met jouw nog lang niet zover. Laurens lul was al flink gegroeid en was al flink stijf. Het was al voldoende voor hetgeen Anna van plan was. Ze nam een koord bond die strak om zijn ballen en nog eens om zijn lul.

Het was zo strak dat Laurens kreunde van lichte pijn. Anna nam nog een koord en maakte die strak vast achter Laurens eikel. De beide uiteinden van het koord maakte Anna vast aan het kruis waardoor Laurens lul precies mooi recht vooruit bleef staan, zijn ballen en eikel werden al enigszins paars van kleur.

Zo mannetje die lul van jou blijft voorlopig wel goed hard en stijf staan! Sperma zal er wel niet veel uit kunnen komen daarvoor is het te strak afgebonden zei Anna.

En nu zal ik die lul eens met het Spaanse rietje gaan bewerken op dezelfde manier als jij altijd doet bij mijn afgebonden tieten. Anna pakte het rietje en begon zachtjes op de zijn lul te slaan.

Laurens kreunde want hoe voelde het wel degelijk vooral toen Anna wat harder begon te slaan. Laurens lichaam wipte telkens op als het rietje zijn lul raakte. Hou nou maar op riep hij. Prima antwoordde Anna, dan ga ik nu eens met mijn tanden zachtjes die eikel van je bewerken, in ieder geval zal ik het zachter doen als jij het met mijn tepels altijd doet. Ze nam de paars aangelopen en gloeiende eikel in haar mond en begon daaraan eerst zachtjes te zuigen daarna afwisselend zette ze haar tanden in de eikel.

Laurens kreunde wel maar dit kreunen was zeker niet van pijn maar eerder van opwinding Ook Anna werd steeds heter, ze voelde hoe het geile sap bij haar begon te vloeien.

Het is toch wel opwindend dacht ze om eens een man zo te bewerken Laurens voelde wel hoe zijn lul verder verstrakte en hoe inwendig zijn zaad begon op te komen maar Anna die dat bemerkte hield dan even op.

Ik weet wel wat ik nu met je ga doen zei ze opeens. Jou lul gaat nu in mijn kutje en ik ga jou neuken. Je staat juist goed zo en als ik mij voorover buk is mijn kutje juist op de goede hoogte. Anna boog zich voorover kwam naar achter tot ze voelde hoe Laurens lul tegen haar schaamspleet aan kwam.

Gebukt deed ze met beide handen haar geile natte spleet uiteen en drukte zich over de lul van Laurens. De lul schoof er gedeeltelijk in. Anna bewoog heen en weer tot Laurens lul er helemaal in zat. Ze bleef even licht bewegend in die houding. Zo mijnheer de " superneuker " nu ga ik eens goed neuken zonder dat jij je kan bewegen en ik neuk tot ik klaarkom en zeg dat je mag proberen te spuiten als dat nog wil.

Ik wil dat sap wel hebben maar op het moment dat ik het wil en niet eerder. Spuit je eerder, dan ga ik in die lul van je bijten als straf. Jij hebt mij zo vaak gestraft als ik te vroeg klaarkwam.

Laurens was van de bijna van de kaart, het was toch wel lekker om zo eens door een vrouw geneukt te worden. Maar hij wist ook dat Anna het meende als hij te vroeg klaar kwam. Hij deed alle pogingen om het uit te houden tot Anna wilde dat hij spoot. Tot op dit moment lukte hem dat nog. Anna voelde dat Laurens lul telkens begon te kloppen en dan opeens het weer op hield. Nou zo was het lekker en ze duwde telkens haar kontje verder naar achteren. Ze voelde hoe het geile gevoel in haar steeds sterker en dat ze niet meer zover van een orgasme af was.

Ik ga zo komen riep Anna, en dan moet jij ook je lading in me spuiten als je kunt. Of hem dat lukken zou met de strak afgebonden ballen en lul betwijfelde Anna.

Geen nood dacht ze, als ik klaar ben gekomen maak ik de koorden om zijn lul wat minder strak en zuig ik dat geile sap van hem er wel uit. Opeens golfde het klaarkomen door haar heen en op het zelfde moment voelde ze een enorme lading sperma in haar kut spuiten. Oooooh Laurens wat geil ooooh jaaaa spuit maar flink ik ben zo geil oooooh wat een genot.

Toch wel lekker he als ik jou eens neuk en ook nog klaar mag komen en dat jij mij vol mag spuiten.

LEKKEREMEIDEN NL SEX IN DE RIMBOE

: Incest lul afbinden

Incest lul afbinden De deur van de kamer ging open en Mira viel letterlijk binnen. De ene keer ben ik de slavin en de andere keer jij de slaaf. Tja als de steun weg is zakt de boel wat lacht ze. Ook zijn hoofd was vastgemaakt. Kom je lekker geil chatten met me?
Incest lul afbinden 190
KIM HOLLAND GRATIS FILMS ZEELAND SEX Voor ze recht kon kruipen stond ik al bij haar. Een mooie warme zomerdag, lekker weer voor een motortripje. Ja zegt de eerste weer tegen me, sorry hoor, jij zat hier lekker rustig te genieten, door ons is de stilte verdwenen, incest lul afbinden. De dildo haalde ik uit haar kut,de verrimpelde schaamlippen zogen zich vast en plakten aan de latex nep lul een wit slijmerig spoor nalatend. Geen probleem zeg ik, leuk gezelschap is altijd welkom. De gedachte daaraan maakte Anna zodanig geil dat ze zeker van plan was haar zin door te zetten.