Lekker geneukt oma pist

lekker geneukt oma pist

...

Lekker geneukt oma pist

Geef mij sex nl gratis neuk films

Nadat opa was overleden heeft oma nog een tijdje alleen gewoond in haar huisje. Maar nadat mijn vader overleden is bij een werkongeval ,is oma na een tijdje bij ons komen inwonen. Na een paar jaar ging mijn moeder met een vriendin op reis voor 3 weken.

Haar vriendin had gezegd die twee zorgen wel voor elkaar ,ik en oma kwamen wel goed overeen dat was nu ook geen probleem. Oma was begin de 70 jaar maar nog heel goed te been en ik was 23 jaar oud en woonde nog thuis bij hotel mama zoals men bij ons zegt.

Toen moeder en haar vriendin vertrokken waren was het de eerste dag stil bij ons thuis ,oma en ik keken tv s'avonds en tegen 11u00 gingen we slapen. Ik sliep altijd naakt en toen ik midden in de nacht wakker werd ging ik naar de badkamer om een plasje te doen en dan terug in bed ,en net toen ik in bed lag hoorde ik hoe oma ook haar sluis open zette in de badkamer en ik dacht dat moet nogal iets zijn zoveel lawaai als oma plast.

S'anderendaags lekker ontbeten ,wat in de tuin gewerkt want ik had 3 weken verlof genomen op het werk zodat oma zeker niet zou alleen zijn. Samen hebben we het avond eten klaar gemaakt en ik deed de afwas en ondertussen was oma onder de douche gegaan en had ze zich in de sofa gezet. Na de afwas ik mij gedoucht en had enkel een trainingsbroek aan getrokken en ging in de andere zetel zitten om samen met oma tv te kijken.

Na een tijdje vroeg oma of ik iets te drinken wilde halen want ze had dorst ,en toen ik terug kwam en haar een glas gaf streelde ze eens over mijn hoofd en zei je bent te een brave jongen hé. Na een tijdje zag ik dat oma in slaap viel en zoals ze nu zat kon ik net tussen de sluiting van haar slaapkleed kijken en zag een groot deel van haar borsten. En toen dacht ik hoe die er eigenlijk op die leeftijd zouden uitziendie borsten, dus oma slaapt en we zijn nieuwsgierig we gaan eens proberen kijken.

Ik heel voorzichtig een knoopje open gedaan en nog eentje en nog eentje en toen heel voorzichtig oma's slaapkleed open gedaan. Er kwamen een stel borsten te voorschijn om U tegen te zeggen op die leeftijd, ik begon die heel voorzichtig te streelen en na een poosje zag ik hoe haar tepels kwamen recht te staan.

Oma snurkte lichtjes dus ik wist dat ze nog sliep en met een hand streelde ik haar borsten en met de andere hand deed ik haar slaapkleed verder open. Ik heel voorzichtig haar slaapkleed volledig opengedaan en zag een koppel hele grootte schaamlippen waarop nog een paar korte haartje stonden. En terwijl ik met een hand haar borsten streelde liet ik heel voorzichtig mijn andere hand tussen haar benen glijden, ze stopte opeens met snurken.

Ik wilde mij weg trekken maar het zou eigenlijk toch te laat geweest zijn ,maar ze draaide zich een beetje en ze sliep verder. Mij lul was ondertussen reeds in grootte verdubbelt en was opgewonden tot en met en dacht als oma nu wakker wordt dan hang ik. Friends with benefits leggen neukpartij vast op camera. Getrouwde vrouw neemt wraak op vreemdgaande man met negerpik.

Oma huurt die student niet alleen voor de huishoudelijke klusjes. Pissen en squirten met rijpe cougar. Rijpe Mexicaanse met masker zuigen en neuken. Blonde Milf with Saggy Tits. De rijpe kut van Betsy. Stiefzoon zet mama op een voetstuk. Anale seks met mijn getrouwde vriendin. Harige Oma laat alle gaatjes neuken. Met haar bejaardenpas krijgt zij een fikse korting op een zwarte snikkel. Kut en kontje opgevuld met dildo's. Vrijwilligers nemen oma in de natuur. Oma houd van plas en sex.

Stiefzoon besluit de schoonmaakster. Rijpe dame nodigt kleine deugniet uit om even binnen te komen. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken.

Lekker geneukt oma pist