Bondage meesteres wijdbeens neuken

bondage meesteres wijdbeens neuken

Zij is een Meesteres, zijn Meesteres. Ze moet zijn verlangen ombuigen. Hem laten weten dat zij altijd controleert en hij volgt. Binnenkort draait hij zijn kont naar haar als hij neuken wil. Dat weet hij nog niet, zij wel. Dan wordt het grappig, fijn en is hij meer afhankelijk dan hij zich nu voorstellen kan.

De volgende plug is niet veel groter dan de laatste dildo, maar het randje zorgt dat het ding blijft zitten in zijn kont. Als het ding zit en ze even met haar vinger er speels tegenaan getikt heeft stapt ze van het bed. Ze pakt de gordel van de voorbinddildo die naast het bed ligt en stapt erin. Gespt de riemen aan en plaatst een kleine dildo in de riemen. Dan klimt ze terug het bed op. Knielt achter hem en laat de voorbind langs zijn been glijden. De plug laat ze met haar hand neukende bewegingen maken.

Ze glimlacht als ze ziet hoe hij met zijn heupen volgt. Zo een braaf uiterlijk en zo een perfecte hoer. Haar nagels graven zich in zijn huid ergens bij zijn schouders. Dan maakt ze een spoor tot zijn kont. De plug trekt ze eruit en direct duwt ze haar voorbind in zijn kont. Als ze hem terug trekt doet ze er glijmiddel bij. Dan gaat ze gemakkelijker erin. Ze herhaalt het nog een keer en grijpt dan zijn heupen. De eerste keren zijn langzaam en diep stotend. Neukt hem snel en ritmisch.

Ze voelt hoe zijn lijf geniet. Dan trekt ze terug. Dit wil ze niet. Hij draait met zijn kont, verlangt, vraagt. Ze lacht als ze van het bed afstapt. Zijn handen trekken zijn kont open. Ze schudt, dit is weird, hij is al helemaal… helemaal kut. Stelt zich beschikbaar, wil haar. Ze pakt een grotere dildo. Wrijft er glijmiddel over.

Pakt zijn enkels en sleurt hem naar de rand van het bed. Zijn knieën op de grond, zijn buik op het bed. Ze kan het niet laten. De grote kop van de dildo tegen zijn gat. Het past, ze ziet het, ze voelt het. Ze kan zo in hem verdwijnen. Hij is welwillend, ontspannen, plooibaar en ze wil hem. Even wacht ze nog. Ze wil hem laten wennen, voelen, laten verlangen. Langzaam drukt hij zichzelf over de plastic eikel. Zijn hoofd kantelt achterover als hij voelt dat het past. In hem komt, zijn lijf genomen wordt zoals een vrouw genomen wordt.

Genomen wil worden door groot en sterk, oerkracht in zich voelt komen en zij zich overgeeft aan lust en samenzijn. Ze laat hem de situatie niet controleren. Het is niet zijn tempo maar haar tempo. Weer pakt ze hem vast. Een arm om zijn borst, haar hand pakt hem stevig bij de schouder. Ze buigt over hem heen. De andere hand steunt op het bed. Dan dwingt zij, duwt zichzelf bij hem naar binnen.

Rekt hem, stretcht hem, opent hem meer dan hij zelf zou kunnen. Ze neemt hem, ramt het ding in hem, glijd dan weer rustig in en uit. Verovert hem, geeft hem verlangens die hij niet kende, maakt hem zo veel meer afhankelijk van haar dan hij kan begrijpen. En ja ze geniet. Ze geniet van de hoer in haar bed, de pleaser, de avonturen die komen. Ze geniet van het neuken, het eindelijk echt kunnen neuken van een man zoals zij het verlangt. Ze geniet van zijn openheid, zijn welwillendheid voor haar.

Haar, de vrouw die hij aanbidt. Dan moet ze wel. Ten slotte moest ik ook mijn haar netjes laten kappen en fris gewassen zijn. Zo bood ik me dus aan op het afgesproken adres, een chique landhuis aan de rand van de stad. Een meisje die zich voorstelde als kamerjuffrouw, opende de deur. Ze leidde mij naar een wachtkamertje. Mijnheer zou mij straks ontvangen, zei ze.

In afwachting zou ik wat lectuur krijgen. Het meisje liet mij alleen in de wachtkamer, waar ik wat besluiteloos rechtop bleef staan. Dan hoorde ik iemand naderen en in de deuropening verscheen een goed uitziende dame die ik eind de dertig schatte.

Ze was duur maar ook sexy gekleed in een witte blouse met een zwart dasje en een zwarte lederen broek. Ze had zwarte lederen laarzen met stiletto hakken aan. Zij bleek de dame met wie ik afgesproken had en stelde zich voor als de instructrice. Ik keek haar niet begrijpend aan. Hierop opende ze een kast en toonde ze triomfantelijk een reeks lederen zweepjes van verschillende formaten, die netjes in het gelid stonden.

Ernaast lagen halsbanden, riemen, metalen ringen en hangslotjes. Omdat ze zag dat die mijn blik vasthielden, stelde ze mij gerust: Die dienen om de teefjes te dekken. Haar hand ging resoluut naar mijn kruis, dat ze stevig betastte. Ik bloosde opnieuw en zei niets. Mijn pik was inderdaad wat gezwollen bij het opwindende gezicht van de strenge instructrice die de leren zweepjes liefkozend streelde en mij tegelijk uitdagend aankeek.

Nu omklemde ze met haar volle hand mijn ballen en pik, die in mijn nauwe onderbroekje geperst zaten, en kneep er stevig in.

Ik slaakte een onderdrukte kreun. Dat wond haar kennelijk op. Ze trok mij naar haar toe en fluisterde mij in het oor: Wijdbeens ging ze in een luxueuze fauteuil zitten en wenkte mij. Toen ik voor haar stond, gebaarde ze naar het tapijt op de parketvloer. Ik gehoorzaamde gedwee en vroeg me af wat ze van mij zou verlangen. Ze stond op en haalde uit een lade van een buffetkast een paar lederen handboeien , die ze om mijn polsen deed. Daarna ging ze weer zitten en deed teken dat ik naderbij moest komen.

Ik schuifelde naar haar toe. Terwijl ze mij strak aankeek, ritste ze de gulp van haar broek open. Er kwam een zwart broekje te voorschijn, met een brede spleet in het midden, waardoor een gladgeschoren kutje priemde dat al vochtig en opgezwollen was. Aarzelend bukte ik mij en bracht mijn mond naar haar schoot.

Voorzichtig begon ik haar natte kutje te likken. Ik proefde het zilte vocht dat uit haar oester welde en zette mijn volle lippen in haar schaamlippen. Mijn tong zocht zich gretig een weg tussen haar lippen.

Ik slurpte haar kutsap en nam nu haar hele kut in mijn mond. Ze slaakte een hoerig kreetje en duwde haar kruis meer naar voor.

Ze duwde mijn mond en neus nog steeds diep tussen haar benen zodat ik amper naar adem kon happen. Mijn tong kronkelde tussen haar binnenste schaamlipjes, die nu donker rozig aan het opzetten waren. Zachtjes beet ik in haar clitoris. Terwijl ik heftig voort likte, greep ze mijn das en trok ze mijn hoofd naar beneden.

Omdat de das al strak zat, voelde ik mij wat duizelig worden. Met haar andere hand greep ze opnieuw mijn ballen en begon er weer stevig in te kneden. Het deed niet echt pijn, het voelde zelfs lekker, omdat mijn ballen nog stevig ingepakt zaten in mijn slip en broek.

Plots liet ze mijn das en ballen los en stootte ze mij ruw met de hak van haar laars van me af. Ik krabbelde recht, waarop ze mijn broeksriem losmaakte en mijn gulp losknoopte. Ze trok mijn broek naar beneden tot op mijn enkels en liet mijn pik en ballen van langszij uit hun string floepen. Terwijl ik naderbij schuifelde, nam ze mijn paars aangelopen eikel tussen haar lippen. Ze likte er even aan en keek dan naar mij. Ik had geen keuze en knikte. Ze greep opnieuw mijn ballen vast en hield ze in een wrong, zodat ik het uit kermde.

Ze loste de greep rond mijn balzak wat en omklemde met haar andere hand de schacht van mijn penis. Ze tuitte haar opgemaakte lippen en liet mijn eikel in haar mond ertussen glijden. Ik voelde het topje van haar tong in cirkelende bewegingen mijn eikel natmaken. Mijn penis verdween nu dieper in haar mond en werd vakkundig gepijpt door de instructrice.

Terwijl haar ene hand mijn balzak kneedde, ging ze met de vingertoppen van haar andere hand zoekend over mijn blote bil, alsof ze de contouren van mijn stevig gespierd kontje wilde voelen. Dan kraste ze met haar nagels ongenadig over mijn bil, wat mij een onderdrukt kreetje ontlokte. Nu bracht ze ook haar ander hand naar mijn ander bil en ze plantte haar nagels in het zachte vlees.

Haar mond gleed van mijn penis en met een sensuele tongbeweging likte ze het speeksel van haar lippen af.

. Laconiek voegde ze eraan toe: Camile bezorgd tegen Speciaal tarief. En ja ze geniet. De stroomstoten werden echter opgevoerd waardoor mijn penis hevig begon te trillen tot ik het uitgilde van de pijn en zij de stroom weer langzaam terug nam. Ze moet zijn verlangen ombuigen. Zijn verlangen naar seks zo veel groter dan hij zelf kon vermoeden. Bondage meesteres wijdbeens neuken

Sperma in kut opa neukt tiener

Meesteres opdrachten, getrouwde vrouw zoekt. Bondage — electro — zwepen . De andere jonge dames lagen wijdbeens op me te wachten en ik kreeg het bevel ieder 5 minuten te likken, zittend om handen en Neuken met mijn nichtje. 26 mei Zij is een Meesteres, zijn Meesteres. Ze moet zijn verlangen Binnenkort draait hij zijn kont naar haar als hij neuken wil. Dat weet hij nog niet. Erotische massage gay perverse meesteres Wijdbeens neuken lekere poesjes Dit sletje houd van anale sex, pijpen en soft sm, bondage en spanking.

Ero masseur gratis sexmaatje