Pimel kut baarmoeder neuken

pimel kut baarmoeder neuken

Haar man Wim heeft echter andere wensen en droomt van dikke lullen die bij Thea naar binnen glijden en hij piekerde dagelijks hoe hij dat kon organiseren. Het bedrijf waar ze beiden werken had een feestje te geven en ze besloten dat bij hun prive te doen, met een tuin van m2. De avond begon, er kwamen circa 60 gasten waarvan 40 mannen, alle kamers in het huis waren open en voor iedereen toegankelijk zo ook de slaapkamers.

Na enkele uren begon de drank zijn werking te doen en diverse personen en stelletjes kwamen lekker los en het kattenkwaad begon, dansen, plagen stoeien etc. Diverse mannen hadden een oogje op Thea en toen Wim dan ook riep, we geven Thea de kieteldood, sprongen diverse mannen op en renden naar haar toe. Wim had Thea reeds in de brandweergreep en onder luid gejoel liep hij met een horde mannen naar een donkere slaapkamer waar hij haar op bed gooide, diverse mannen doken ernaast en begonnen haar te kietelen.

Thea had het niet meer, ze kon niet tegen kietelen en helemaal niet met zoveel handen aan haar lijfje, het was donker, dekens werden over haar heen gegooid, het werd een chaos van het zuiverste water. Eensklaps voelde ze vingertoppen langs haar beentjes glijden richting haar buikje, ze wilde zich verweren maar kreeg geen kans, haar protesten smoorden in het gejoel rondom haar, niemand had iets in de gaten, de vingers gleden door.

In al het gestoei met al die lichamen werd haar lijfje alle kanten opgewerkt, haar minirokje was totaal opgeschoven tot boven aan haar middel maar in het donker en onder dekens zag je niets maar Thea besefte het wel degelijk, ze probeerde haar rokje te fatsoeneren tot plotseling haar handjes omhoog werden getrokken, andere handen spreiden haar beentjes, ze voelde met een ruk dat haar slipje werd verwijdert onder de dekens.

Met een schok voelde ze twee vingers diep in haar kut glijden, draaiend en diep stotend haar kittelaar duidelijk rakend. Ze hield haar adem in en wilde zich verweren maar wat ze ook deed de kluwen mensen om haar heen bemerkten niets en ze was volstrekt kansloos en er trok tegelijkertijd een wee gevoel in haar buikje van die vingers die de juiste plekjes raakten. Ze poogde met een uiterste krachtinspanning te ontsnappen en drukte haar kontje ferm omhoog om vrijheid en ruimte te krijgen, met een verbijsterend resultaat want ze kon niet weten dat de magazijnbediende Bertje zijn enorme lul recht voor haar kut had gericht onder de dekens en met het opheffen van haar kontje was dat alles wat hij nodig had.

Bertje voelde de verboden kut recht tegen zijn eikel rusten en met een vloeiende beweging stootte hij zijn heupen naar voren en penetreerde die kleine kut volledig, zijn enorme formaat lul werd aan alle kanten omsloten door heerlijk warm en heet vochtig vlees, zijn vlezige eikelknop ter grootte van een paddenstoel voelde zich rondom gestreeld door een heerlijk kutwand, zijn snikkel van 23 centimeter trok de schaamlipjes naar binnen waardoor haar kittelaar sterk gestreeld werd door zijn stotende penis.

Bertje gleed in een stoot door tot hij haar baarmoeder voelde, maar zijn lul stak er nog een stuk uit, hij lag zijn hand op haar buikje en stootte opnieuw, voelde zijn lul erlangs glijden en zijn hand werd opgetild door zijn eigen knop.

Thea snakte naar adem en besefte amper wat haar overkwam. De lul van haar man was bescheiden van formaat en had nooit een dergelijk gevoeld bij haar losgemaakt maar wat ze nu in haar kut voelde kloppen was ongekend, haar kutwanden werden naar binnen gezogen en de kittelaar idem dito, met een hulpeloos en weekmakend gevoel moest ze haar beentjes meer spreiden wilde ze dit kunnen verwerken, nog dieper voelde ze de eikel binnen glijden, langs haar baarmoeder tegen haar buikwandje stoppend.

De kluwen mensen gingen in de duisternis voort, overal werd aan getrokken, de sfeer veranderde,nog steeds met veel rumoer, het werd warm en heet in de kamer, Thea lag inmiddels helemaal naakt, haar kut geheel gespreid, de grote lul met dikke eikel gleed stevig in haar kut op en neen, bij het terugtrekkend steeds een enorm smakkend geluid makend, ze voelde een enorme climax naderen maar ook dat de dikke lul zijn knop diep in haar stootte en daar bleef zitten, een fractie van een seconde later voelde ze veel hete sperma in haar kut lopen, de lul trok zich langzaam terug, het geil liep daardoor langs haar benen.

Een moment was het rustig, Bertje dook weg onder dekens, niemand had iets gemerkt, maar de dekens schoven weg en in het maanlicht ontwaarden enkele mannen de blote slanke bennen met het glinsterende vocht. Wim haar man had alles wel gevolgd en was degene die stiekem iemand en iedereen geholpen had, onder dekens had hij het slipje weggerukt en diverse mannen in hun lul geknepen net doende of Thea dat was, Toen Wim dan ook de lul van Bertje voelde was zijn keus snel gemaakt.

Deze enorme lul moest in de kut van zijn vrouw. Thea probeerde overeind te komen maar Wim was sneller, drukte haar achterover op het bed en gaf haar een kus, Thea kuste Wim terug, blij haar eigen man weer veilig om haar heen te zien maar Wim stak tegelijkertijd twee vingers in haar kut waardoor haar beentjes gespreid bleven liggen. De tong van Wim gleed diep in haar keel, plotseling voelde Thea de vingers van Wim eruit glijden een een zachte warme druk tegen haar schaamlippen, ze kon niets roepen vanwege de tongzoen en voelde haar kut weer gevuld door een lul van een andere man, niet zo lang maar immens dik, Thea hijgde naar adem, Wim stopte met zoenen, Wim snakte ze naar lucht happend, ze zitten aan mijn kutj Thea openende haar ogen, ze voelde nog de tintelingen van die spuitende lul in haar kut, ze keek opzij naar het glimlachende gezicht van haar man, Thea ik hou van je en van je heerlijke natte kutje maar vanavond gaat elke man je kut volspuiten met of zonder je medewerking en daarna glij ik in je lekkere met geil gevulde kut.

Thea protesteerde en wilde overeind komen maar Wim drukte weer haar armen tegen het bed, tegelijkertijd voelde Thea alweer een zachte dikke warme lul in haar kut glijden die met dwarse stootjes en kringetjes allerlei effecten sorteerde, machteloos spreidde Thea haar beentjes helemaal en voelde ze de geile zachte dikke lul zeer soepel haar buikje binnenglijden vanwege al datgene wat hiervoor al geschiedt was.

De sensaties schoten door haar lichaam, al die lekkere handen aan haar borsten, beentjes, buikje, het glibberige gevoel in haar kut, de tongzoen van Wim en daarna van andere tongen, Thea ontspande zich en ze hield haar kut de hele nacht open voor elke lul die in haar kut wilde glijden en soms leek het wel een bekende zeer dikke lul meerdere malen te voelen. Enkele weken na het leuke feest was Thea bijgekomen van al die sensaties, ze had er met Wim niet meer over gesproken en was nog niet op haar werk geweest, ze wist dat diverse collega's haar geneukt hadden.

Er werd er gebeld, Thea was alleen thuis opende de deur en zag Bertje staan, ik wilde graag mijn excuses aanbieden stamelde de 16 jarige met een rood hoofd. Thea begreep er niets van, maar liet Bertje binnen en vroeg hem waarvoor dat excuus was, Bertje stamelde wederom wat onverstaanbare woordjes over seks en eensklaps besefte Thea dat Bertje misschien ook op die bewuste avond aanwezig was geweest.

Ze kon zich dat niet voorstellen, zo'n joch met een kinderpikkie dacht ze, Bertje sprak ze ik vergeef het je maar je krijgt straf kom maar hier, een reden verzinnend om het geslachtsdeel van de jongen te zien om vast te stellen dat ze gelijk had. Dit lucht al lekker op. Zijn pik bleef stijf.

Deze jongen was echt potent.. Ik trok snel mijn kleren uit en rukte zijn broek en schoenen uit. Wouw Carla, jij ziet eruit om te smullen en hij greep mij bij mijn tieten en trok me op de bank. Herman liet er geen gras over groeien en ik voelde gelijk een vinger in mijn pruim glijden. Ik was zeiknat en voelde een 2e naar binnen glijden. Hij ging te keer als een gek. Rustig zei ik, rustig, zo jaag je elke vrouw weg knul. Maar hij hoorde me niet. Nu, gingen zijn vingers over mijn klit en ik voelde me hoofd draaien.

Hij had duidelijk de juiste snaar te pakken. Een tinteling begon te ontwaken in mijn buik. Wat kon hij lekker met zijn vingers overweg, daar was niks mis mee. Maar ik wilde zijn pik voelen. Mijn dijen deed ik verder uitelkaar en Herman zoende zich een weg naar boven en begon aan mijn oorlel te zuigen.

Met een hand tussen ons in had hij zijn lul vast en duwde zijn eikel tussen mijn schaamlippen. Automatisch deed ik mijn dijen verder uit elkaar en Herman duwde zijn grote stamper harder tussen mijn schaamlippen. Ik voelde de druk toenemen en voelde mijn kutlippen helemaal oprekken. Zachtjes begon Herman te stoten, alleen met zijn eikel tussen mijn zeiknatte lipjes.

Ik wil je geen pijn doen zei Herman. Nu stond mijn kut best strak maar niet echt overdreven nu, mijn ingang van mijn kutje begon aardig te wennen aan zijn eikel. Herman zat op zijn knieën tussen mijn dijen en ik lag met mijn kont op de 2-zits. Ik zei, duw hem dieper, ik kan het hebben. Herman pakte mijn benen vast zodat ik niet weg kon en drukte nu zijn enorme stamper verder.

Weer een centimeter dieper. Ik keek tussen onze buiken door naar mijn kut en zag deze enorme leuter nu voor een centimeter of 5 in mij zitten. De druk werd groter en de spanning van mijn kutspieren nam toe. Herman nam niet meer de moeite om eerst terug te halen en voerde de druk op.

Ik voelde zijn ongeduldheid en geiligheid toenemen. Zeker ook omdat hij vol zicht had op het binnendringen in mij. Weer drukte hij verder en gelijk ook iets harder. Mijn kut rekte verder op, het deed mij denken aan mijn bevalling en instinctmatig begon ik zachtjes te puffen. Wat nam de spanning toe.

Het werd Herman blijkbaar te veel en ik zag dat hij aanzette om nu flink door te drukken. Maar voordat ik wat kon zeggen, stootte hij door. AAAAAHhhhhhhhhhh, ik scheur uit, mijn kut brandde als hel en het leek wel of ik in 2e gespleten werd.

Ontzet keek ik naar mijn kut en zag zijn leuter verder en verder naar binnen dringen zonder enige vorm van meelij voor mij meer. Ik kon nog net mijn hand om de rest van zijn stam pakken om op adem te komen. Herman keek met grote geile ogen mij aan en hijgde. PPPfffff , bracht hij uit en zei dat het een beetje pijn aan zijn eikel deed.

Zo strak stond mijn kut om zijn lul heen. Nu was hij denk ik zo'n 18 centimeter diep in mij. Sorry, ik liet me een beetje gaan, maar zover heeft mijn lul nog nooit in een kut gezeten. Geef niks mijn jongen, ik ben weer een beetje bij. Heel voorzichtig trok Herman wat terug en begon beheerst mij te neuken. Mijn hand hield ik om zijn lul vast om zijn enthousiasme wat in te dammen. Voor het eerst in mijn leven was ik echt 'opgevuld'door een pik. En wat voor 1. Het voelde een beetje pijnlijk maar ook gelijktijdig heerlijk aan.

Mijn kutje was heerlijk nat en rekte goed om deze grote leuter heen. Het ging steeds soepeler. Herman draaide met een vinger over mijn clitoris wat het vocht sneller en ook mijn bloed deed stromen. Herman begon ook harder te neuken en ik had moeite om mijn hand er tussen te houden. Zijn vingers gingen steeds sneller over mijn klit en ik voelde een orgasme opkomen.

Herman merkte dit blijkbaar en stopte met neuken om zijn vingers sneller te laten werken over mijn klit. Op dat moment dat ik klaarkwam spande mijn kut nog strakker om deze enorme vleesstaaf. En elke vierkante centimeter van mijn kut melkte aan dit apparaat. Zachtjes ebte mijn orgasme weg en voelde ik dat Herman dieper in mij wilde. Hij was over mij heen gevallen zodat ik er met mijn hand niet tussen kon.

Nu voelde ik hem dieper en dieper gaan. Hij neukte me steeds iets verder en zo nu en dan stootte zijn eikel tegen mijn baarmoedermond aan. De druk op mijn baarmoeder werd groter en groter. En van neukbewegingen kwam weinig meer, ik zat echt vol. Herman duwde nu meer dan dat hij aan het stootten was. Hij begon steeds harder te hijgen waarbij zijn neukbewegingen ook weer toenamen. Elke stoot voelde ik door mijn hele lijf. Sneller en sneller neukte hij mij en ik moest steeds meer naar adem happen.

Het leek wel of hij in mijn keel weer bovenkwam. Mijn kut stond nu echt op maximaal om dit gevaarte te verwerken. Herman werd steeds wilder en wilder, steeds harder.

De pijn in mijn kut nam toe maar de zaligheid ook. Opeens verkrampte Herman en stootte nog dieper in mij. Aaaaahhhh dat deed echt zeer, maar gelijktijdig voelde ik een warme straal zaad in mijn buik spuiten. Herman ontlaadde en zakte ontspannen op mij neer. De laatste druppel eruit persend. Nauwelijks bijgekomen van de pijn in mijn kut begon Herman weer te neuken, zijn pik was wat slapper wat voor mij lucht gaf.

Naarmate zijn pik door het neuken weer harder werd voelde ik een andere tinteling opkomen.

... Ze kon zich dat niet voorstellen, zo'n joch met een kinderpikkie dacht ze, Bertje sprak ze ik vergeef het je maar je krijgt straf kom maar hier, een reden verzinnend om het geslachtsdeel van de jongen te zien om vast te stellen dat ze gelijk. Moet dat echt, Joke. Herman pakte mijn benen vast zodat ik niet weg kon en drukte nu zijn enorme stamper verder. Aleida draait zich om drukt zich tegen mij aan en omhelst me. Hij neukte me steeds iets verder en zo nu en dan stootte zijn eikel tegen mijn baarmoedermond aan. Herman begon te kronkelen en een grote straal sperma spoot in mijn gezicht. Herman zat op zijn knieën tussen mijn dijen en ik lag met mijn kont op de 2-zits. Toch wel vaak een heerlijk klitoraal orgasme. Ze poogde met een uiterste krachtinspanning te ontsnappen en drukte milf heerlen rijpe dame ontvangt kontje ferm omhoog om vrijheid en ruimte te krijgen, met een verbijsterend resultaat want ze kon niet weten dat de magazijnbediende Bertje zijn enorme lul recht voor haar kut had gericht onder de dekens en met het opheffen van haar kontje was dat alles wat hij nodig. En waarvan ze allebei erg genoten. Mijn kletsnatte kut pimel kut baarmoeder neuken gevuld met het sperma van mijn zoon met zijn kloppende lul nog diep in mij. De kinderen zijn toch op school.

Sexmarkt n geil en heet

Geil anal lekkere vette kut

VROUWEN ZOEKEN SEX CONTACT NEUKEN IN ZWOLLE