Ballen afbinden heerlijk klaarkomen

ballen afbinden heerlijk klaarkomen

Ik doe niet veel met m'n ballen, want ze zijn nogal gevoelig en veel gekloot vind ik niet prettig. Wat ik wel doe, als ik een tweede hand vrij heb, is mijn hand vlak houden min of meer om m'n paal en m'n ballen een beetje naar beneden duwen, dat voelt prettig. Ik denk dat het lijkt op de weerstand als je in een meisje 'stoot'. Ik heb een armbandje van klittwnand die precies om mijn ballen en pik past, deze bevestig ik als ik een erectie krijg en zo word de erectie heviger en blijft langer aanhoudn.

Ik doe om mijn kaal geschoren ballen een rubberen ring en maak mijn ballen en lul met glijmiddel in. Voor de spiegel erg geil om te zien. Stuur mijn ervaring ook naar een hulpverlener. E-mailadres om je te antwoorden: Waarom staat mijn reactie niet direct online?

Je reactie wordt eerst goedgekeurd door de beheerders. Op werkdagen duurt dat maximaal een uur. Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Kneden en masseren Kneden en masseren maar ook wel eens afbinden met een breed elastiek, dan bungelen ze echt in een bundeltje onder mijn stijve piemel.

Ik vind ze soms in de weg zitten -. Lekker Ik heb dat afbimden nu ook geprobeerd! De prostaat is daarvoor veel belangrijker. Kijk maar naar pornosterren zoals Peter North. Die heeft hele kleine ballen maar een hyperactieve prostaat. Daar is hij schatrijk mee geworden.

Welke lengte is het fijnste voor een vrouw? Heel veel zeggen dat de lengte wel telt en de andere weer niet.. Informatie uit de eerste hand over hoe het is een hoer te zijn. De ballen van een man zijn heel belangrijk voor hem. Je moet er voorzichtig mee omgaan, want je kan een man heel veel pijn doen als je er iets te ruw mee bent. Mannen hebben er iets mee, ze zijn altijd trots op hun ballen. Als je wil zeggen dat iemand moedig is, zeg je vaak dat hij ballen heeft.

Er zit dus best wat vast aan de ballen van een man. Als je met een man zijn ballen speelt, ben je vooral met zijn zak bezig. Mannen vinden het lekker om over hun zak gekriebeld te worden.

Als je zijn ballen echt gaat kneden, of ze tegen zijn lijf drukt, vind hij dat meestal niet leuk. Je moet ook ze nooit omdraaien of laten rollen in hun zak.

Optillen, en heen en weer laten glijden, dat vind hij wél lekker. Als je hem klaar aan het pijpen bent, en je voelt dat zijn ballen tegen zijn lijf beginnen te trekken, dan kan je een ring van je vingers maken net boven zijn ballen, en zijn ballen zachtjes naar beneden trekken, weg van zijn lijf. Dat stelt het orgasme een beetje uit, en zorgt ervoor dat hij harder klaarkomt.

Bij sommige gesteriliseerde mannen móet je het zelfs doen, omdat ze anders pijn krijgen en slap worden. Je moet bij het voorspel niet alleen maar aandacht aan zijn pik geven, zijn ballen zijn net zo belangrijk. Dan kan je ook meteen aan zijn ballen voelen wanneer hij te opgewonden raakt. Als je hem net stijf hebt, trekken zijn ballen al op, maar ze kunnen nog bewegen. Als hij zich voorbereid op zijn orgasme, trekken zijn ballen op naar de zijkanten van zijn wortel.

Dan moet je oppassen, want dan kan het zó voorbij zijn. Als zijn ballen terugzakken van zijn lijf af, gaat zijn erectie snel over. Dan moet je juist een beetje gas bijgeven. Een hele tijd geleden had ik een vaste klant, en die kwam heel regelmatig. Op een dag zat ik hem te pijpen, en ik masseerde zijn ballen. Ik voelde een raar uitsteeksel, en ik heb toen hij wegging dat ook tegen hem gezegd.

Hij had het zelf ook al gemerkt, en hij zou ermee naar de dokter. Dat heeft hij wekenlang uitgesteld, en toen hij het eindelijk deed, bleef hij wekenlang weg. Toen hij weer bij me kwam, was dat op een weekdag terwijl hij een weeekend-klant is. Hij zei dat hij onderzoeken had gehad, en dat hij zaadbal-kanker had. Hij zei dat ze snel zijn ballen weg zouden halen, om erger te voorkomen.

Hij wou nog een laatste keer bij me langskomen. Ik heb hem extra tijd gegeven, en ik heb hem geen geld gevraagd. Ik vond het verschrikkelijk voor hem.

Er is zoveel pijn en angst aan, hij was pas 60 ofzo. Terwijl hij me zat te naaien, maakte ik me bezorgd dat ik er misschien wat van kon krijgen. Misschien zaten er kankercellen in zijn sperma, en beschermde het condoom daar wel tegen? Het klinkt dommig, maar je moet er maar mee naar bed, en dan wil je wel zeker zijn van je zaak. Ik heb het aan mijn huisarts gevraagd, en die zei dat kanker nooit besmettelijk is, behalve bij orgaantransplantatie.

Natuurlijk zag ik hem niet meer terug. Nou ja, drie maanden later maakte hij weer een afspraak. Ik voelde me opgelicht, ik had hem gratis laten gaan vanwege zijn zielige verhaal, en nu wou hij weer. Ik heb wel een afspraak gemaakt, want ik wou hem eens goed op zijn nummer zetten. Toen hij bij me kwam, deed hij alsof er niets aan de hand was. We gingen rustig beginnen, maar ik had een plannetje.

Als ik zijn broek uit zou doen, zou ik hem hard in zijn zak grijpen, zodat hij héél goed zou voelen dat hij nog ballen had! Daarna wou ik hem eens stevig toespreken, en eruit zetten. Ik had het vantevoren al bedacht. Ik trok zijn broek omlaag, en ik greep hem stevig in zijn zak. Ik voelde ballen, maar hij had niet door dat ik kneep. Ik schrok me wild, het voelde meteen heel onnatuurlijk. Ik heb zelf borstimplantaten, maar deze dingen vond ik raarder, dan dat hij een lege zak had gehad.

Achteraf vroeg hij waarom ik zo stil en mechanish was geweest. Ik gaf toe dat ik verbaasd was. Hij was bezorgd dat ik hem afstotelijk vond. Ik zei van niet natuurlijk, maar dat was niet helemaal waar. Ik heb hem gevraagd hoe dit kon, want ik dacht dat mannen zonder ballen een hoge stem kregen en hem nooit meer omhoog konden krijgen. Hij legde uit dat de hoge stem onzin is, dat is alleen als je niet in de pubertijd komt. De seks word veel minder zonder de hormonen, maar hij kreeg dus plakkertjes en prikken voor de hormonen.

Op die manier kon hij toch een gewoon seksleven hebben. Ik voelde me een beetje dom dat ik dat niet bedacht heb. Voor vrouwen met een verwijdering van de eierstokken zijn er ook hormonen. Voor mannen is dat dus ook zo. Ballen zijn belangijk voor seks, en ze zijn netzogoed een geslachtsorgaan als de pik. Er zit wel een heleboel aan vast over hoe mannelijk een man zich vind.

Dat is dus niet echt nodig. Mannen met kleine ballen kunnen ook heel mannelijk zijn. Ik vind grote ballen wel leuk, want die mannen kunnen vaak wat vaker, zodat je minder moeilijk hoeft te doen over wanneer ze klaarkomen. Maar als je het bekijkt, maakt het niet zoveel uit. Ballen zijn maar ballen. Posted by Zondares at Anoniem zei Goed werk Zondares, en ik bedoel niet alleen dit stukje.

Dat valt echt niet zo op.

.. Dat vinden we natuurlijk hartstikke leuk. Slaventraining Hoe versier je een Domme? Ook hij had sterke bi-gevoelens en wilde dat graag delen met een andere man. Alle vier aansluitdraden bevestigde ik an het controle kastje. Geleidelijk ging zijn vinger steeds dieper en maakte draaiende bewegingen. SQUIRTEN SEKSFILM KIJKEN Deze korte, makkelijk te gebruiken zweep komt wat harder aan. Met een handleiding als steun, probeerde Madame haar huwelijk een zetje te geven. Mijn lief heeft zelfs al een mooi verhaal klaarliggen — ik hoef het alleen nog maar de benodigde technische bewerking te geven. Vandaag hebben we een gastenboek toegevoegd aan de webstek. Let wel op het soort kaars melktieten vrouw zoekt sexbuddy je gebruikt; niet alle kaarsen zijn geschikt om mee te spelen zie Spelen met kaarsen. Minnaar Het laatste verhaal van eigen hand uit deze serie uit midden In plaats van een bondage om te hinderen, kun je ook een bondage om het esthetische en vernederende aspect maken.

Ballen afbinden heerlijk klaarkomen

Familie sex gratis shemale sex