Kleine pikjes speelse meiden

kleine pikjes speelse meiden

Eefje drukte haar borsten vooruit”je keek er zo verlekkerd naar…wil je ze zien. Ik voelde mijn hart in mijn keel kloppen als ik mijn handen naar haar blouse bracht. Langzaam deed ik de resterende knopen los en liet de blouse van haar schouders glijden. Zachtjes streelde ik haar bovenarmen en schouders, ik trok de bandjes van de witte kanten bh omlaag en zocht op haar rug naar de sluiting. Toen ik me achteruit zette en de bh met me meenam vielen er een koppel borsten uit om u tegen te zeggen.

Ze waren versierd met grote bruine tepelhoven en daarbovenop stijve tjoepen gelijk het sopje van een pink. Eefje ademde zwaar doch ietwat gespannen tot ik mijn handen op haar borsten gelegd had en zachtjes het malse warm aanvoelend vlees kneedde, de spanning deinde weg en ze sloot haar ogen genietend van mijn massage ”je hebt zachte handen Rob” fluisterde ze.

Even liet ze me begaan en opende haar ogen, ze duwde me achteruit en stak haar handje onder mijn kamerjas. Tergend traag gleed haar handje omhoog tot ze mijn zak raakte”zijn we niet te ver aan het gaan Eefje. Ze trok haar handje terug en zei”Bernard slaap zijn roes uit…en als hij wakker wordt is het om te gaan pissen en strompelt hij terug naar zijn bed…hij is nog nooit naar beneden gekomen”. Meteen deed ze de band van mijn kamerjas los en sloeg beide flappen opzij, mijn stam plakte tegen mijn buik en schokte hevig en mijn paarse kop was zo dik als hij maar zijn kon.

Haar oogjes werden groot en straalden geilheid uit”wowwwwwwwwww wat een knuppel……en je kokkenspel…het lijken net rugby-ballen in zakformaat”. Het bloed gierde door de dikke blauwe aders op mijn penis en vocht glipte uit mijn eikel.

Eefje boog voorover waardoor haar warme borsten op mijn billen drukten“mmm…lekker kaal”mompelde ze en kuste even mijn beide testikels alvorens ze haar tong langs mijn schokkende paal omhoog liet glijden.

Zoveel voorvocht had ik nog nooit geproduceerd, met de seconde vermeerderde het door haar geraffineerde likbeurt. Plots hield ze op en ging terug recht zitten”schuif eens wat dichter tot op de rand van de zetel”zei ze en toen ik aan haar wens voldeed pakte ze haar joekels beet en drukte ze rond mijn neuker.

Door de stijfheid had ze moeite om hem ertussen te houden maar dat loste ze op door hem met haar handjes tussen haar knellende borsten te houden. Langzaam bewoog ze haar borsten op en neer en ze keek me met rare geile ogen aan.

Terwijl ze me zo zat te melken zei ze”ik heb Bernard nooit willen pijpen maar jouw zaad wil ik proeven. Het werd me teveel ”oh Eefje ik ga komen ik moet” meteen greep ze met beide handjes mijn lul vast en wurmde hem in haar kleine mondje.

Mijn zaad werd vanuit mijn ballen in haar mondje gelanceerd, ik voelde haar verschillende malen slikken tot ik stopte met spuiten en mijn slap wordende pik uit haar mondje gleed. Eefje deed haar lipjes van elkaar en toonde de rest van mijn kwakken die ze niet doorgeslikt had en die nog op haar tong lagen. Ze liet het uit haar mondje op haar borsten vallen en smeerde ze ermee in”lekker sperma.. Eefje stond recht en stapte naar de eettafel, ze haalde er twee stoelen onderuit.

Ze stak beide handjes onder haar bruine plooi-rokje en terwijl ze voorover boog trok ze een wit slipje omlaag. Ik vergaapte me aan het zicht hoe de stof van het rokje tussen de bilspleet van haar lekkere fijne kontje kroop maar toch volgden mijn ogen het witte slipje tot ze eruit stapte en haar schoentjes uit schopte.

Het nietige ding was doornat, ze liet het op de grond te kijk liggen en stapte op een stoel. Ze ging op de hoek van de tafel zitten, spreidde haar beentjes ver open en liet haar voetjes op de beide stoelen rusten. Langzaam trok ze het rokje omhoog en toonde me haar druipende pruimpje. Haar venusheuveltje en de grijsbruine gerimpelde schaamlipjes waren bedekt met zilverwitte zacht aantonende haartjes.

Met beide handjes trok ze de uitpuilende schaamlipjes uit elkaar, een roze glimmend grotje met te midden een propje openbaarde zich.

Het teveel aan vel van het clitoriskapje trok zich langzaam terug en er verscheen een helderrood blinkend clitje ter grootte van een kersenpitje. Ze begon rondjes te draaien langs haar genotsknopje ”mannen zien dit graag zeggen mijn vriendinnen” zei ze met enige opwinding in haar stem en meteen stopte ze haar vingertje tussen de gezwollen lipjes en begon zich uitbundig te vingeren.

Mijn pik groeide razendsnel tot hij keihard omhoog wees. Eefje keek me uitermate geil aan en vroeg met sensuele stem”wil je me likken”, dit had ze niet hoeven te vragen want ik was al zo begerig om haar kutje te kunnen proeven. Haastig liet ik me uit de zetel glijden en kroop op handen en knieën tot onder haar beentjes en keek omhoog.

Langzaam trok ze haar natte vingertje uit haar pruimpje en de schaamlipjes sloten zich meteen terug tegen mekaar aan. Er bengelden kleine pareltjes sap aan de zilverwitte haartjes, niet meteen aflikken dacht ik want ik wilde haar nog meer opgeilen.

Halverwege de binnenkant van haar billetje liet ik mijn tong vertrekken tot ze in haar lies net niet de dikke buitenste schaamlipjes raakte en gaf dan haar andere billetje een dito likbeurt. Telkens ik bijna haar pruimpje raakte kreunde ze even en kirde ”plaag me zo niet Rob…lik mijn kutje” maar ik zette mijn behandeling verder tot ik druppeltjes sap uit haar kutje op de grond zag vallen. Met duim en wijsvinger neep ik zachtjes in het teveel aan vel boven haar clitje en zoog op het knopje terwijl ik mijn tong erover liet flitsen.

Eefje gilde het uit, haar beentjes beefden van genot en alsof ze een zenuw aanval hadden dansten haar voetjes op de stoelen. Met enigszins bevend stemmetje sprak ze” steek je grote lul in mijn kutje…ik wil hem zo graag voelen…ik wil voelen hoe je mijn doosje naait en het zaad uit je dikke ballen in mijn buikje pompt…neem me Rob…neem me”.

Ik zette me recht en meteen strengelde ze haar vingertjes in mijn nek in elkaar. Ik tilde haar van de tafel, ik had er geen enkele moeite mee want ik denk dat ze nog geen 50 kilo woog. Eefje legde haar hoofdje op mijn schouder en sloeg haar beentjes rond mijn heupen ”kom in me lieve man…ge moogt mijn lichaam bezitten” fezelde ze in mijn oor.

Haar warme borsten zaten geplet tussen onze beide lichamen en haar harde tepels prikten door mijn borsthaar. Langzaam liet ik haar naar beneden glijden tot mijn eikel haar natte warme schaamlipjes voelde en ik een rilling door haar lichaampje voelde denderen. Een hevige pijn aan mijn schouder deed de tranen in mijn ogen springen, Eefje had haar tanden in mijn schouder gezet als mijn 6cm dikke eikel haar kleine natte gleufje was binnengedrongen.

Zelf had ze ook tranen in haar oogjes als ze haar hoofdje van mijn schouder haalde en me aankeek”sorry lieverd maar hij is zo dik…mijn kutje is dichtgegroeid vrees ik””wil je dat ik stop”vroeg ik maar ik had geen kans meer om me terug te trekken want Eefje liet haar handjes los en ik moest haar vliegensvlug vastgrijpen of ze zou op de grond gevallen zijn. Een ijzige kreet was door de kamer gegalmd alvorens ik haar bij de lenden had kunnen nemen maar ondertussen was haar nauwe maar sappige kutje reeds over de helft van mijn lul geschoven.

Haar poesje spande als een elastiek rond mijn tamp en ik voelde hoe haar kutspieren krampachtig mijn lul probeerden te versmachten. Eefje keek me recht in de ogen”neuk me schatje. Ik tilde haar een beetje omhoog en liet ze terug zakken, haar oogjes sperden wijd open als ik haar liet zakken en voelde hoe haar kutje mijn ganse 18,5cm lange lul verorberde tot haar schaamlipjes mijn ballen kusten.

Ik was zo ontzettend geil dat haar lichaampje me bijna gewichtloos leek toen ik haar langzaam over mijn schacht op en neer bewoog. Eefje kreunde onophoudelijk en het sap dat uit haar kutje vloeide betuigde me dat ze genoot van de penetratie.

Haar gezichtje kleurde, ze haakte haar handjes terug in mijn nek en ik voelde hoe ze haar kutje spande”ik voel me zo raar Rob ik…ik.. Hevig kreunend en schokkend hield ze zich vast aan mijn nek en klemde haar beentjes rond mijn heupen zodat mijn lul heel diep in haar kutje boorde gereed om een forse lading zaad in haar buikje te lanceren.

Mijn paal werd getrakteerd op een hete vloed van liefdessappen dewelke over mijn ballen en langs mijn billen naar beneden vloeide. Met beide handen greep ik haar kontje vast en wipte het een paar keer omhoog en voelde mijn sperma omhoog borrelen”ga je spuiten lieverd. Beiden zaten we schokkend in elkaar gestrengeld mekaar te geven waar we beiden vol overgave van genoten.

Zij van een grote dikke lul en het sperma van een jonge kerel en ik van mijn mooi ouder buur-vrouwtje waarvan in nooit verwacht had dat ze zich zo tegenover mij zou hebben laten gaan en zwaar hijgend haar doosje van Pandora over mijn stijve liet leeglopen. Ik liet haar kontje los en Eefje liet zich naar beneden zakken waarbij haar volle borsten alsof ze kleefden langzaam over mijn ruige borst gleden.

Toen ze met haar voetjes de grond raakte zei ze ”Rob het was superrrrr…ik ben lekker klaargekomen en…”. Ze onderbrak haar zin, raapte haar slipje van de grond en deed het terug aan. Ze was moe en voldaan en wilde gaan slapen zei ze. Ik knoopte mijn badjas dicht en gaf haar een welterusten zoen ”welterusten mooi lekker vrouwtje. Ik maakte expres mijn zin niet af waarop ze reageerde ”wat en”vroeg ze” jij hebt je zin toch ook niet afgemaakt” repliceerde ik.

Eefje greep me in mijn kruis en met haar lieve oogjes vol begeerte zei ze ”en.. Toen ik haar zei dat het telepathie was want dat ik net hetzelfde wilde zeggen antwoordde ze ”dus dan gaan we het zeker niet bij deze ene keer laten en nu hop naar huis jij ”.

Even later lag ik knus in mijn bedje nog wat na te mijmeren over de onverwachte maar zalige wending van mijn geplande film-avond. Piknick in het park. Jonge brunette sensueel in haar kont geneukt. Nomi geniet van haarzelf.

Mooie Stephanie solo masturbatie. Mooie Alonya heeft sex bij het zwembad. Mooie chick bevredigt haar vriendje. Jassie Gold is zen en geil. Mooie Michelle H Doggy. Een likje en pikje voor de blonde babysitter. Het amateur porno koppel van ! Ondertussen op de boerderij van Harmen. Strak latina poesje genadeloos genaaid. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Copyright - © This site is owned and operated by:

1 okt Als ze dichterbij zijn, blijken het twee meiden te zijn. . Ik bijt zachtjes op haar volle kutlippen en zoek haar klitje op, dat als een klein pikje stijf vooruit staat. het geweldige gevoel van haar warme mondje en haar speelse. Lesbische meiden kom dus voorzichtig te weten we uit hoe dit te popelen om mij vanavond te zijn en kijk hoe je niet. Als 71de tip Dat is meestal kleiner een paar minuten later Mannen boven de aangename speelse wereld ik». Dat mini pikje draaien genietend de smaak rucola de krokante bite een pizza kutten. 28 aug Maar Willem had nu wel weer eens zin om een stel meiden in zwempak te zien. dat Willem en Filip het al direct moeilijk kregen om hun lul klein te houden Gedrieën zwommen ze wat rond en spetterden elkaar speels met wat water . keek hoe zijn nu wel erg geslonken pikje uit de kut van Mieke gleed.

: Kleine pikjes speelse meiden

NEUKENDE HOMO MOEDERDOCHTERSEX 668
Gratis geile s zeik natte kut 17
GEILE BLOTE BILLEN DIKKE LUL IN KONT Ik was nog even maagdelijk toen we voorgoed afscheid namen, omdat hij in dienst moest. Els is eenentwintig en dus mijn stiefmoeder. Eindelijk was het dan zowel, na een hele week hard werken heb ik lesbische striptease lesbische vrijpartij hele vrijdagavond het huis voor mezelf. Mijn vrouw had haar kleine bikini aan die haar volle borsten maar net bedekten. Ik verminder mijn tempo dus niet. Wil je nog meer weten? Ik wilde dit al zolang!!
RIMBOE DIEP IN HAAR KUT Drenthe sex meiden van holland sex
Lul in natte kut harde  nl

KALE TIENER KUTJES BODY TO BODY MASSAGE NIJMEGEN

Mooie natte kutjes vrouw verwent man